Porvoon popolot ja Hanna-Maarian pippalot

Noniin taas tulee päivitystä. Viime viikon tiistaina olin Catholic Students’ Clubissa katedraaliseurakunnassa – tällä kertaa kansainvälinen porukkamme koostui jenkki Emilystä, jenkki Bobista, puolalaisesta maukasta leivosta meille tehneestä Juliasta, isä Manuelista (Esp) sekä suomalaisista Pilvistä ja Markosta:

csc

Perjantaina päädyin taas kerran Porvooseen. Sijaistin edelleen Puolassa ollutta sisar Eugeniaa ja opetin ussaa porvoolaisille nuorille. Pariin otteeseen minua juoksutettiin koulusta toiseen eikä oppilaita löytynyt, ja kerran pääsin omien oppilaitteni sijasta puhumaan koko luokalliselle ev.lut. oppilaita aivan yllättäen. Lounaaksi söin hyvää rullakebabia ja mukava bussikuski antoi minun matkustaa toisen matkan ilmaiseksi, vaikka Porvoossa liput kelpaavat oikeasti vain yhteen matkaan, vaihto-oikeutta ei ole. Vapaina tunteina päätin mennä tutustumaan Runebergin taloon, josta on tehty museo. Tässä herra R:

runis

Tässä puolestaan hänen upea olohuoneensa:

sali

Museonaisten kanssa tovin jutusteltuani jatkoin matkaa seuraaviin kouluihin. Eräässä koulussa oli ihmetyksekseni kuva puolalaisesta pikkukaupungista, jossa olen itse ollut ja josta ko. koulu (jota muuten kaverini Tuomo on pienenä käynyt) oli saamassa tulevalla viikolla vierailijoita – onnea lausumisyrityksissänne:

cze

Kauniin Porvoon-matkan jälkeen back home – takaisin huligaanien Helsingissä:

roskat

Illalla menin äiti Teresan sisarten luokse messuun, jonka vietti uusi pappi, joka on kotoisin Intiasta. Suomessa on myös uusi sisar Intiasta (aivan toisesta osasta, kuten ihonvärien suuri ero osoittaa). Tässä uudet tulokkaat poseeraavat yhdessä:

sisko

Lauantaina oli vuorossa toiset lähisukua keränneet synttärijuhlat, tällä kertaa serkkuni Hansin tyttären Hanna-Maarian. Tässä synttärisankari, joka täytti täydet 10 vuotta, soittaa juhlavieraille viulua äitinsä säestyksellä:

hmm

Juhlilla esiintyi myös Taika-Petteri, jonka kanssa olin jongleerannut joskus melkein vankilassa:) Helsingin vankilassa oli vierailupäivä ja me ja äiti Teresan sisaret olimme ohjelmassa mukana. Tälläkin kertaa Taika-Petteri otti minut esitykseensä mukaan ja jongleerasimme lasten iloksi (Taika-Petteri teki myös vatsastapuhumista):

mä

Näiden juhlien ansiosta oli koolla juuri se toinen puoli suvusta, joka ei ollut paikalla siskoni Sofin synttäreillä. Tässä poseeraavat Isä ja poika, enoni Markku ja hänen poikansa Hanna-Maarian isä Hans eli serkkuni:

hama

Tässä poikansa kanssa mietiskelee Hansin veli, Markun poika ja serkkuni Jari:

jari

Ja tässä Hansin veli, Kengurumeininki-yhtyeen laulaja, joka viihdytti lapsia esityksellään:

kla

Taustalla Taize-risti – paikkana oli Myyrmäen kirkon nuorisotilat. Lopuksi voimme ihailla vielä Runebergin ketunnahkakokoelmaa:

ketut

Palaillaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: