Toukokuun ensimmäinen puolisko

Olemme toukokuun puolivälissä, ja on taas aika kertoa hieman kuulumisia. Kuten jokin aika sitten aloitin kukkivan koivun kuvilla, nytkin haluaisin esitellä heti alkuun kaunista luontokappaletta, jonka kuvasin Louhelan juna-asemalla. Tässä tulee pinkki puu:

pink

Vapun jälkeen pidimme sopimuksen mukaan Massimon luona toisen tapaamisen jenkkiläisten mormoniystävien kanssa. He saivat hyvän dialogin lisäksi nauttia italialaisesta ruuasta:

mormons

Kirkossa oli eräänä maanantaina kiva yllätys, kun kauan sitten Suomessa kauan asunut puolalainen Tanskassa asuva ja ruotsia puhuva italialaiseen yhteisöön kuuluva seminaristi oli tullut papiksi ja vietti katedraalissamme messun ja antoi ensimmäisen erityisen siunauksen ja muistokortin vihkimyksestä.

mikolaj

Sukurintamalta seuraavaa: viime viikonloppuna matkasin pitkästä aikaa armaaseen Toivakkaan, enoni ja serkkujeni kotiin, jossa Veikko-serkku vietti valmistujaisjuhlia. Tästä talosta on paljon arvokkaita muistoja monilta vuosilta, ja tällä kertaa mieleen jää erikoinen kisastudio ja Suomen voitto Venäjästä Moskovan kisojen välierissä:)

toivakka

Tässä puolestaan juhlinnan aihe, tuore STM Veikko:

veke

Tulimme takaisin serkkuni Danielin ja Evyn kanssa autolla jo samana iltana, ja näin hienolta näytti auringonlasku Havukoskella palatessani kotiin:

aurinko

Sitten tulikin jo lätkäfinaalin aika, ja menin puolalaisen kaverin Adamin, pikkuveli Allun ja parin muun kaverin kanssa senaatintorille seuraamaan ottelua jättiscreeneiltä. Tässä vaikuttava kuva tunnelmasta – Tuomiokirkon portaat olivat tupaten täynnä katsojia – torilla oli varmaan yhtä paljon ihmisiä kuin Moskovan Hodynka-areenalla:)

matsi

Eilen kävi kylässä vanha tuttu Ruotsista, irakilainen Ammu Raad eli Raad-setä, joka kuvan ilmeen implikaatioista huolimatta oli kyllä ihan selvin päin risteilystä huolimatta:)

raad

Kun Raad lähti, lähdin samalla ovenavauksella naapuriin eli Tarhapuiston koululle. Pian siirryin Havukosken koululle, jossa pidettiin Tarhiksen 25-vuotisjuhlat. Siellä mm. vanha kunnon Kosti Kotiranta lauloi kuuluisan Tarhapuiston biisin (joka muistui mieleen 8 vuoden tauon jälkeen:), nykyiset tarhislaiset esittivät tanssiesityksiä ja vanhat tarhislaiset pitivät puheita. Minun tehtäväni oli kierrellä ruokalan pöydissä huvittamassa ja höynäyttämässä kakkukahvittelijoita taikatempuilla. Viimeinen pöytä oli opettajien pöytä, ja tällä kertaa pääsin kuvaan ihka ensimmäisen luokanopettajani Sisko Lindforsin kanssa:

sisko

Seuraavassa postauksessa on (mitä todennäköisimmin) luvassa keväisiä kuvia kotini lähialueilta…

Hyvää toukokuun toisen puoliskon alkua!

One thought on “Toukokuun ensimmäinen puolisko

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: