Lastenleiri II viikko Stella Maris 6/2007

Palasin juuri Stella Marisin leirikeskuksesta lastenleiriltä. Vapaata on vain 2 päivää, ja sitten palaan samaan paikkaan sporttileirille. Olen siis ohjaajana, vaikka seura tekeekin joskus kaltaisekseen, varsinkin minunkaltaiseni kaverin. Koska aika on tiukilla tässä välissä, postitan vain lyhyesti joitain kuvia leiriltä ja tasavallan presidentin kesäasunnolta ja toivon raportoivani tarkemmin sitten toista leiriviikkoa, kun on enemmän aikaa loppukuusta. Ai että mitä? Ai pressasta vai? No ei se ollu vitsi, I REALLY MET THE PRESIDENT OF FINLAND jo toista kertaa, edustin eri uskontojen nuorten delegaatiossa Suomen katolista nuorisoa. Alla kuvia.

samu

Tässä Samuel, slovakialaisen ystäväperheen poika, joka tuli leirille ”alaikäisenä” 4,5v, mikä näkyi kyllä (uhmaikä ei sovi leirille), mutta yleisesti ottaen leiri meni mainiosti häneltä ja kaikilta. Teimme matkan Köyliöön p.Henrikin kuolinpaikalle, kuvassa nuorin ja vanhin vaeltaja:)
Köyliön kirkkokarilla, järven keskellä sijaitsevalla pikkusaarella Samuel ilmoitti ”muwwaon kakkahätä” – sain uuden kokemuksen toimiessani elävänä ulkohuussina joidenkin metrien päässä alttarista ja piispasta.

köyliö

Tässä Anthony, joka leikki afrikkalaista. Tai no siis hänhän on afrikkalainen mutta omena suussa vielä enemmän:)

ant

Sitten PRESSAN kanssa kahden hienossa Kultarannan asunnossa. Ryhmäkuva talon ulkopuolelta Naantalin auringosta. Näimme myös kuuluisat pressan kissat ja saimme kivalta adjutantilta juhannusvihanneksia:)

tarja
pressa
juhannus

Leirille palattuani oli kaunis ruusukkohetki lasten tekemillä paperikukkasilla ja kynttilöillä varustettuna…seuraavassa kuvassa leiriläisiä viimeisenä päivänä, viimeisessä perinteinen leirisisar Barbara Jyväskylästä laulattaa lapsia viimeisenä iltana ja sanoo Bassorumpu ja Hula-Hula-vanne:)

ruusu
kidit
baababa

3 vastausta artikkeliin “Lastenleiri II viikko Stella Maris 6/2007

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: