Radio Dei ja Antin pelit

Lauantaina pyhiinvaelluksella tutustuin radio Dein juontajaan Tuukkaan, ja hän kutsui minut päivän vieraaksi kertomaan pyhiinvaeltamisesta ynnä muusta suorassa lähetyksessä keskiviikkona klo 9-10. Ohjelma uusittiin vielä klo 13-14.

raadio
on
radioDei
tuukka
air

Illalla menin kokeilemaan uutta lajia serkkuni Antin opastuksella. Kyseessä oli frisbeegolf, jossa kierretään metsässä eri ratoja heittämällä frisbeetä häkkyröihin samoin kuin golfissa kierretään ratoja lyömällä palloa reikään. Meilahdessa on 17 reiän rata, josta selvisin ensikertalaiseksi kohtalaisesti 78 heitolla. Antti voitti vähän reilulla 60 heiton tuloksella ja Antin ystävä mr. Waldemar tuli kolmanneksi muistaakseni 88 heitolla. Oli hauskaa ja maisemat olivat myös kauniit! Viimeisellä ”reiällä” jokainen meistä heitti ihan häkkyrän alle onnelliseksi lopuksi:)

rispi
sakke
ana
end

Vielä kauniimpi maisemakuva on kotimatkalta bussin ikkunasta…

aurinko

Seuraavana päivänä pelasin lisää Antin kanssa, tällä kertaa tuomiokirkon lautapeli-illassa (joka torstai klo 18, tervemenoa mukaan kaikki lautapelien ystävät!). Mukaan tuli myös Antin vaimo Salla ja Antin kaksoisveli Jarkko, joka mainittiin hiljattain. Tällä kertaa sain pojat vierekkäin kuvaan.

peli
salla
anat

hehän ovat kuin kaksi marjaa…

annaaa

Tämän jälkeen menimme Jarkon kanssa kebabille. Syötyämme tajusin, että kännykkäni oli hukassa. Kävelimme takaisin tuomiokirkolle ja löysin kännykkäni pelipöydältä. Tämän jälkeen menimme vielä teelle, ja teeltä lähdettyäni huomasin unohtaneeni mukanani olleen kirjan kahvilaan. Juoksin takaisin ja ehdin juuri bussiin kirjani kanssa.

Tänään kotona rauhallinen päivä…hyvää viikonloppua kaikille!

4 vastausta artikkeliin “Radio Dei ja Antin pelit

  1. kuulitko siitä kun unohdin tennismailan kaks kertaa peräkkäin kotiin kun olin lähös pelaa tennistä? eka tajusin bussipysäkil ettei oo mailaa, menin takas himaan hakee sitä, lähin junalle ja tajusin junapysäkil ettei taaskaan oo mailaa, palasin taas kotiin ja otin mailasta niin lujaa kiinni että varmana tuli mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: