Lanciano 3.9.2007.

Palaamme tarinaan ja päätämme sen ennen seuraavan aloittamista lyhyellä katsauksella viimeiseen päivään Italiassa. Saimme perheeltä ystävällisesti lahjoja otimme yhteiskuvan hyperkauniiden maisemien edessä:) Sitä ennen perheenisä esitteli näitä ultraupeita näkymiä ja pihalla kasvavia oliivi- ja muita puita:)

f
ki

L’ultimo giorno a Lanciano… con Franco abbiamo ascoltato (e riascoltato:D) un po’ di musica araba…ecco il link alla nostra canzone favorita:)

fr

The last day we visited Ortona, a nearby city that has the the relics of St.Thomas the Apostle, the Doubting Thomas, the Didymus… More about St.Thomas and his story here. This is the Church bearing his name and containing the bones…

tm
luut

Illalla saimme yllättyä, kun kaikki Lancianon-ystävämme tulivat kylään ja täyttivät talon tyypillisellä italialaisella hälinällä ja tietysti pizzalla:) Katsoimme myös videolta paavitapaamista ja mekin pääsimme Rai Unon kuvaan!

prt
tv

L’ultima sera i nostri amici ci hanno sorpresi – tutti sono venuti alla ’nostra’ casa e quindi invece di dormire abbiamo parlato, mangiato pizza, guardato il video sull’incontro con il papa, e fatto un piccolo spettacolo di magia:) Ci siamo stati pure noi a Rai Uno:)

mi
3

And so in the night our family took us to Pescara by car and from there we took the bus around 4 am to Rome. Tired but happy we returned home safe and sound, and I had one free day to unpack, take care of some duties, meet some people, and pack again for another trip… this time to Lapland:) Pictures coming up soon:) Happy Sunday!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: