Uudenvuodentunnelmia

No niin nyt pitää oppia kirjoittamaan useammin vaikkei olisikaan kuvia näytettävänä. Tämä on lyhyt jäänrikkomispostaus. Kuulumiset: Joulu meni suht perinteisesti perhe- ja sukupiireissä. Kirkossa järjestimme kaverien kanssa koko yön adoraation kuten viime vuonna ja toki jouluyön messu kuului perinteisesti kuvaan. Lomalla olen tavannut ihmisiä ja tehnyt proseminaarityötä, jonka pitää olla valmis maanantaina. Kääk. Puolet jäljellä, mutta puolet tehtynä. Sitten on kirjallisuustentti johon sikana luettavaa myös. Kääk again.

Sitten alkaa III periodi josta tulee ehkä elämäni kiireisimpiä aikoja – teologian aineopinnot n. 1000 sivua per joka 2-3 vkoa, puolan aineopinnot eli taas kirjallisuustentti johon 4 teosta + 2 muuta aika isoa kurssia. Tämän lisäksi osa-aikaista käännöstyötä ja kuntoilua/liikuntaa (joululahjaksi saamani kuntoilukalenteri ja liikuntakortti yliopistolla pakottavat) säännöllisesti. Niin ja sitten muut projektit, omat kirjoitukset ja suunnitelmat ja reissut ja kaverien tapaamiset ja ryhmät ja kaikkee. Kääk potenssiin sata.

Mutta kaikki edellämainittu (ainaki melkein) on mieluisaa joten ihan hyvät fiilikset. Uusi vuosi, uudet kujeet. Mihin haluan mennä tänä vuonna? Hiihtoloma: ehkä Savonlinna, Ruotsi, Lappi. Joskus pian: Turku. Kesäloma: Pyhiinvaellus Hesa-Turku. Ehkä Santiagon tie Espanjassa. Todennäköisemmin ei. Ehkä Puola. Ehkä Israel. Ehkä Englanti. Pääsiäinen: Rooma. Ehkä Napoli. Muita: Ehkä Riika jonain viikonloppuna. Et sillee. Mukaan?

Entä mitä kielitavoitteita tälle vuodelle? 1. Opi käytännön arabiaa. 2. Opi paremmin koineen kreikkaa. 3. Harjoittele kaikkia muita mahdollisia kieliä kun tilaisuus tulee. No, se käy jo luonnostaan. Entä lukutavoitteita? Huh, liikaa. Pitää miettiä rauhassa ja priorisoida. Kirjoitan sitten joskus listaa…

One thought on “Uudenvuodentunnelmia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: