Kolmas blogi

Linkki ”kolmanteen blogiini”, oikeastaan se on ryhmäblogi, johon kirjoittavat eräällä työelämäkurssilla olevat slavistikot ja sillee… postasin sinne eilisistä kokemuksistani infokurssilla piispan kanssa:) Mitä muuta? Tänään juttelin opinto-ohjaajan kanssa ja mulla on vaivaiset sata opintopistettä tehtävänä tämän kevään (ja käytännössä kesän) aikana eli toisin sanoen 7 kuukaudessa. Laskin juuri summittaisesti, että normaalilla 8 tunnin päivätyötahdilla 20 päivää kuussa 100 opintopistettä kestäisi normaalisti 25 kuukautta. Tulee siis pieni kiire lievästi sanottuna. Teen siis kanditutkielman käytännössä vuodessa, kun normaalisti se tehdään kolmessa vuodessa (olen minäkin toki kolmatta vuotta teoriassa opiskelemassa mutta sivarin takia käytännössä ekaa vuotta…) – mutta miten ihmeessä 25 kk:n työ 7 kk:ssa? Hmm… No, opintopisteitähän ei saa työtunneista vaan suoritetuista kokeista ja palautetuista töistä… :) Toki työtunteja tulee myös kalenterit täyteen… Kaasua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: