Seminaarityö

Olen saanut valmiiksi teologisen seminaarityöni aiheesta ”Kirkko Jumalan valtakuntana” – oli oikein antoisa kahden viikon urakka, nautin suuresti mielenkiintoisen aiheen parissa työskentelystä ja odotan nyt kommenttejanne, jos haluatte, voitte ladata ja lukea 30-sivuisen tutkielmani tästä. Kannattaa ehkä printata, ruudulta ei oikein tahdo jaksaa lukea ajatuksella. Suosittelen kahteen kertaan lukemista pointin sisäistämiseksi.

Seminaarityö

4 vastausta artikkeliin “Seminaarityö

  1. Tällainen yksittäinen hajahuomio. Johtopäätöksiä ja kriittisiä huomioita -alaotsakkeen alta löytyy tällainen lausahdus: ”…jos kuningattaren äiti oli osallinen kuninkaan vallasta…”. Lieneekö pitänyt puhua kuningattaren äidin sijaan kuninkaan äidistä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: