Serkku-Saturday & Palm Sunday

Lauantaina pidimme kuuden serkuspojan porukalla serkkuillan ja tapasimme ensin Myyrmäessä keilaamaan. Tämän jälkeen suuntasimme kahdella taksilla kohti Trioflooria eli enoni Harrin ja hänen poikansa serkkuni Henrin firmaa Petikossa. Kun taksimme lähti Myyrmäen asemalta, toinen auto oli hyvin hyvin vähällä ajaa kovaa vauhtia suoraan kylkeemme, pelastuimme täpärääkin täpärämmin. Huh.

pö

Triofloorilla tilasimme pizzat ja aloimme pelata Ari-serkun tuomilla pelimerkeillä (ja pienestä määrästä rahaa) pokeria. Kuvassa yllä pöydän ”antimia”:) Alla puolestaan Veikko-serkun omat yksityisantimet, South Park-tyyliin juustopallot, joita Veikko hotki sekä iloon että suruun:)

veke

Konkari-Ari (olipa runollista!) voitti ekan pelin, mutta saunomisen jälkeen Daniel-serkku kohensi peliään ja vei potin tarkalla harkinnalla.

vd

Palasimme kotiin taksilla yömyöhään. Aamulla Daniel olikin taas kerran samassa paikassa kanssani, tosin hieman eri hommissa. Palmusunnuntaikulkue Meilahdessa ennen juhlallista messua, Daniel palvelemassa … lumisateessa:D Oletkos ennen nähnyt lumista palmua? Kokemus oli hupaisa:)

dp

palm

In the afternoon on Palm Sunday I went to the Islamic Council on Apollonkatu for a Christian-Muslim dialog. The discussion was mainly on the common points between Christianity and Islam. Unfortunately the Christians didn’t really show up but we had a good and lively discussion with some Muslims. The people were nice and we took a palm Sunday photo, too:)

is

We are planning a second discussion to take place before the end of April, still during the Easter period. It will be in English and we welcome all of you to attend and ask questions. I hope to provide information about the upcoming event as soons as possible.

Advertisement

One thought on “Serkku-Saturday & Palm Sunday

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: