Voimallinen viikonloppu

Helluntaina lähes pari vuosituhatta sitten kävi voimallinen tuulenpuuska Jerusalemissa. Tämän vuoden helluntaiviikonloppu oli Suomessa vaeltavalle paikalliskirkollemme lähes yhtä voimallinen, kun saimme ison kasan uusia jäseniä ja kolme uutta diakonia. Ensin la-aamuna kolme neokatekumenaaliseminaristia vihittiin hienossa messussa uuteen tehtäväänsä. Jos mietityttää, mikä tekee neokatekumenaaleista neokatekumenaaleja, niin lyhyesti sanottuna: kitara ja pam pam pam – rytmi;) Tässä video, kannattaa ehkä skipata epäselvät ekat 30 sekuntia.

Illalla sitten seurasi toinen piispanmessu samassa paikassa. Ystäväni Saila ja n. 20 muuta aikuista liittyi kirkkoperheeseemme. Alla Saila vanhempiensa kanssa.

Sunnuntaiaamuna matkasin sitten Tampereelle, jossa opettamani konfirmaatioryhmä sai vahvistuksen ja eräs toisen blogini lukija liittyi kirkkoon. Paikalla oli myös SCJ-pappien Puolan esimies, joka kutsui minut käymään, kun olen Varsovassa (koko elokuun). Alla kuva vahvistuksen saaneista.

One thought on “Voimallinen viikonloppu

  1. hienoja kuvia! sorry fo not having the time to chat with you while we were visiting you rchurch and witnessing sailas thingymagingy:) we hope to have the time in the future to get to know you better!? -The Roses

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: