2009 alkua

Tässä muutama kuuluminen kiireiseltä ajalta. Kaksi viikkoa harjoittelua takana Itäkeskuksen lukiossa, hyvin meni ja kivaa ja opettavaista oli. Huomenna alkaa taas yliopisto ja opettajaopinnot jatkuvat, samoin äidinkielen ryhmäviestinnän kurssi. Helmikuun lopussa menen ehkä Brysseliin EU:n päämajaan tapaamaan parlamentin presidenttiä Pötteringiä toistamiseen, vanha kuoma.

Vuoden alkuun on jo mahtunut mielenkiintoisia luentoja ja tapahtumia, mm. STI:llä Tapio Puolimatka, Agricolan kirkolla Jasu Markkanen, ja Tampereella ekumeeninen kirkkovaellus kristittyjen ykseyden rukousviikon kunniaksi. Myös katolisten miesten kanssa pidettiin ensimmäinen yhteistapaaminen seurakuntasalissa. Välissä on ehtinyt jossain määrin joskus tavata ystäviä ja noin kerran viikossa perhettä ja sukua Länsi-Vantaalla. Viikonloppuna ehdin käydä myös educa-messuilla ja viime viikolla Ressussa Ressun päivänä sekä DocPoint-karmeliittanunnaelokuvaa katsomassa. Leffaseuralle ois myös käyttöä koska joulusta on vielä ilmaislippuja käyttämättä.

Kirjoitus- ja lukuideoita on liikaakin, tällä hetkellä lukemisina tai luettavina mm. Danten jumalainen näytelmä (alkukielellä italiaksi), Heprealaiskirje (kreikka&englanti-interlineaari), Kielletty mies, The Spoken Arabic of Mesopotamia, Puolimatkan Usko, Tiede ja Raamattu, Ovelta ovelle – Jehovan todistajien opin tutkiskelua, Daavid-Kuningas (Hiltunen)… Eilen sain lahjaksi jättikasan kaikenlaisia kieli- ja sanakirjoja, erityisesti Aasian kieliä. Jos joku kaipaa kiinan kielen materiaaleja, täältä saa!

Kirjoitusprojekti-ideoita on mm. Mariasta ja mariologiasta, Daavidista ja ekklesiologiasta, Jehovan todistajista&mormoneista… saa nähdä mitä ehtii. Paavali-kirja on taitossa ja toivottavasti edistyy julkaisukuntoon pikemmin kuin myöhemmin. Tutkimusta oppikirjoista en ole vielä aloittanut, mutta sehän on pakko tehdä tässä parin kuun sisällä opintoja varten! Että silleen. Näkemisiin ja kuulemisiin. Taustalla kuuluisa apologeetti Pasi Turunen STI:llä:)

p1010074

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: