Uutuuskirja(ni): Katolinen Paavali (KATT 2009)

KP

Kuten blogin ahkerimmat seuraajat tietävät, kirjoitin viime kesänä kirjan apostoli Paavalista, kristinuskon ja läntisen maailman suuresta kirjallisesta, kulttuurisesta ja uskonnollisesta vaikuttajasta. Kesällä 2009 julkaistun kirjan kannessa on Rooman Lateraanikirkon Paavali-patsas ja takakannessa Suomen johtavien Paavali-tutkijoiden, luterilaisten teologien, suosituksia/kommentteja. Kirjan voi ostaa Katolisen tiedotuskeskuksen kirjamyynnistä hintaan 16e + 8e (postikulut) = 24e. Toinen vaihtoehto on kävellä toimistoaikana Pyhän Henrikin aukiolla sijaitsevaan tiedotuskeskukseen ja ostaa se sieltä suoraan 16 e:llä. Kolmas vaihtoehto on hankkia se suoraan minulta (tavallisesti hintaan 20e). Samat tiedot sisältävä sivu on lisätty blogin oikeaan reunaan sivun ”Teologia” alle.

KP

One thought on “Uutuuskirja(ni): Katolinen Paavali (KATT 2009)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: