Pre-Christmas thoughts and photos

It’s been a long time since I last posted anything. I recently read my friend Jason’s post on how Facebook killed his blogging, and I understood that I am in the same boat with him. Facebook serves basically as a blog and so this blog has become less necessary. I will still continue posting though, mainly after trips and special events. The next trip is to Poland for new year. Looking forward! In the meanwhile, here are some winter photos. It’s been snowing a lot the past few days, here’s a view from our backyard…

These used to be steps…

And here’s a couple more beautiful winter pictures from our balcony…

Muutama sana loppuun suomeksi. Eli siis yllä kuvia pihoiltamme kunnon lumisateiden jälkeen, toiveet korkealla valkean joulun suhteen! 28.pvä lähden Puolaan ja tarkoitus olisi palata 3.1. Mukaan lähtee 8 kaveria katolisesta nuortenryhmästä, jonka pikkujoulumeiningeistä kirjoitin tänne. (siis klikkaa ”tänne” -sanaa jos haluat katsoa kuvia ja lukea tunnelmista).

Mitäs muuta, joululomalla tulee luettua ja kirjoitettua varmaan gradun tiimoilta yhtä sun toista ja kouluun palataan 18.pvä tammikuuta. Sitä ennen toivon postaavani kuvia ja tarinoita Puolan-matkalta. Iloista joulunaikaa kaikille ja hyvää uutta vuotta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: