Poland/Puola/Polska 2009-2010 (Taizé) I

It was the first New Year I spent abroad. It was the first time I took a group of Finns to Poland with me. It was an amazing trip. Here’s the story in three languages together with photos.
28.12.-3.1. olin uudenvuodenmatkalla Puolassa, jonne matkasin yhdessä 8 ystävän kanssa. Tässä kolmikielisessä matkakertomuksessa pääsee kuvien ja tarinoiden avulla käsiksi reissun antiin. Bede pisal w trzech jezykach o swojej podrozy do Poznania na europejskie spotkanie mlodziezowe Taizé i o pobycie w Swarzedzu u Panstwa Dymalskich. Oto zdjecia i historie.

We traveled in 2 groups, one through Warsaw, the other via Gdansk. Here is the Gdansk group waiting for their flight (Martina, Saila, Jhoser) and then on the train to Poznan (Pasi, Mari, Martina), where they arrived at 3:25 a.m.! Yllä kuvissa ryhmä, jossa itse en ollut mukana, matkustaa Turusta koneella Gdanskiin (kuva alla) ja sieltä junalla Poznaniin, josta hain heidät isäntäperheiden poikien kanssa aamuyöllä. Polowa naszej grupy udala sie do Gdanska samolotem i stamtad do Poznania pociagiem.

On the other hand, my half of our group traveled to Warsaw by Finnair. We had to wait a long time for the check-in and then hurry to the plane only to be informed that the flight will be over an hour late. Lentokentällä tunnelmat olivat korkealla ja jononpäät pitkällä. Lopulta oma ryhmänpuoliskoni pääsi Varsovaan, jossa ehdimme käydä vanhassakaupungissa oluella ennen junamatkaa kohti Poznanin asemaa (ks. kuva yllä). Ja i 3 chlopcy: Martti, Joni i Jesse pojechalismy do Poznania przez Warszawe, gdzie tez mielismy okazje zwiedzic stare miasto i jesc pierogi na obiad.

We all made it ”home” to the Dymalski family safely, it was my third time there already. It was my first time in Poland on the Christmas season though. The first night I tried to sleep on the sofa next to the Christmas tree but it didn’t quite work. Alla kuvassa Darek Dymalski, jonka häissä olin ja joka oli meilläkin aikoinaan Martansa kanssa. Darekin vanhemmilla oli kotoinen ja jouluinen tunnelma. U Dymalskich i u Chróstów w Swarzedzu byla fajna swiateczna atmosfera z choinkami itp. Czulismy sie bardzo dobrze.

One thought on “Poland/Puola/Polska 2009-2010 (Taizé) I

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: