Poland/Puola/Polska 2009-2010 (Taizé) V

During the week we got used to going to the train station, although our host family did do a great job in driving us around in their many cars as well. In the photos below you see the walk to and the wait at the platform. Uudenvuodenpäivänä lähdimme vielä kerran junalla Poznanin keskustaan. Nyt oli vuorossa omanmaalaisten tapaaminen, ja tapasimme suomalaisten lisäksi myös muut pohjoismaalaiset. Lauloimme ja vaihdoimme kokemuksia metodistikirkossa, jonne Jesse löysi tiensä ennen muita. 1-ego stycznia pojechalismy pociagiem do Poznania na spotkanie z innymi uczestnikami z krajów nordyckich. Spotkanie odbylo sie w kosciele metodystycznym.

On New Year’s Day we got to visit the beautiful Fara Church downtown by the old market. Then we had a quick snack before heading to the Dominicans for the Mass of the great feast of the Motherhood of Mary. Kauniin kirkon näkemisen jälkeen söimme vakioravintolassamme vähän jotain pientä ja juttelimme. Sitten menimme vihdoin dominikaaneille juhlapyhän messuun klo 19. Tosin kuoro ja opiskelijat olivat lomalla. Po spotkaniu poszlismy na stary rynek. Pozniej bylismy u Dominikanów na Mszy.

After the Mass most of the group went to another restaurant at the Old Market and had a nice supper. I and Darek Dymalski on the other hand drove back to Swarzedz, where Fr. Pawel picked me up and took me to the Stolpe family for supper. Messun jälkeen jakauduimme ja menin yksin isä Pawelin kanssa Stolpen perheeseen iltaa viettämään. Ilta oli sydämellinen ja virkistävä, ja kun palasin, muutkin näyttivät tyytyväisiltä omaan iltaansa. Jesse tuli sänkyyn vasta klo 4 yöllä, mutta ilmoitti tyytyväisenä voittaneensa rahaa pokeripelissä. Pozniej wieczorem bylem u Panstwa Stolpe razem z ks. Pawlem i mielismy tam bardzo mily wieczór. Zonglowalem nozami itp:) Zawsze trzeba wpasc do Panstwa Stolpe jak sie jest w Swarzedzu, inaczej nie mozna…:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: