Tallinna 26.-28.2.2010

Pitkästä aikaa. Talvi on mennyt aika pitkälle yliopistokiireissä, joten ei ole ollut paljon postattavaa. Nyt kuitenkin graduseminaari päätti tehdä retken Tallinnaan ja matkoistahan on aina raportoitava. Minulla on vain muutama erään toisen matkalaisen ottama kuva, ensin vähän maisemaa ja sitten tunnelmia Ulvi Köök -ravintolasta, jossa söimme hyvin lauantaina. Pe-iltana katsoimme kun Suomi otti USAlta turpaan jääkiekossa, ja sunnuntaina oli vapaata (kävin puolankielisessä messussa ja tapasin ystävääni Mariaa, jonka kanssa julkaisimme viimeisimmän postauksen vironkieliselle Paavali-blogilleni).

Lumiset katot olivat muuten tuona viikonloppuna hengenvaarallisia, itsekin näin tai kuulin muutaman kerran rankkoja lumien ja/tai jäiden putoamisia katoilta kadulle edessäni ja/tai takanani. Onneksi selvittiin hengissä. Ja halvassa parturissa tuli taas käytyä:) Lisäksi sain lisää ilmaisia vironkielisiä kirjoja mukaani:) Seminaarilaisten kanssa oli myös hyvät istunnot, puhuimme mm. Paavalin kolehd(e)ista ja kerskailusta. Tässä porukkamme prof. Lars Aejmelaeuksen johdolla.

Oma dogmatiikan professorini Miikka Ruokanen ei päässyt mukaan kipeän jalan ja pakottavien arkkipiispanvaalihaastattelujen takia. Nyt menenkin katsomaan 45 minuuttia -ohjelmaa, jossa itsekin saatan näkyä, kun MTV3:n kamerat tunkeutuivat seminaariimme kuvaamaan Miikan työpaikkatyöskentelyä.

One thought on “Tallinna 26.-28.2.2010

  1. What a pity you don’t write in English. I remember you from Swarzędz. I was a participant of Taize meeting. You read beautifully in Polish. :)
    My password on my blog: eklektycznie

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: