2 kk

Taas on vierähtänyt kaksi kuukautta kirjoittamatta! Facebookin ja kamerattomuuden syytä. Ja vähän opiskelukiireidenkin. Ei ole kuvia Norjan-matkalta, eikä toiselta Tallinnan-matkaltakaan, eikä muutamalta Turun-reissultakaan. Mutta ehkä kesällä sitten. Kesäksi muutan Turkuun. Suunnitelmissa on myös käydä Barcelonassa. Maanantaina valmistun maisteriksi. Kesäkuun 3. täytän 24. vuotta. Gradustani kerron p. Henrikin srk-salissa tuona päivänä klo 18, ja tarjoan jotain valmistumisen ja synttärin kunniaksi. Tervetuloa, ja palataan pian asiaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s