Poznan & Wroclaw

Pitkän viikonlopun ansiosta pääsin käymään kahdessa vanhassa ja kauniissa kaupungissa, Poznanissa ja Wroclawissa, joista jälkimmäisessä en ollut koskaan vielä kunnolla päässyt käymään. Nytkin ehdin olla vain kolme tuntia, mutta näin olennaisen ja olin otettu! Ensin kuitenkin kuva Poznanin katedraalista, jossa tapasin Irakista vierailleen Kirkukin arkkipiispan. Vasemmalla isä Pawel, oikealla arabiaa osaava puolalainen Bartek.

Nyt on sitten Wroclawin vuoro. Huomatkaa, että kuva on otettu vähän ennen marraskuun puoltaväliä:) Olin aivan otettu monista upeista kirkoista, kauniista luonnosta ja vanhasta kaupungista. Kaiken kukkuraksi pääsin vielä seuraamaan ilmaista konserttia. Palasin Krakovaan ystäväni autokyydillä mukavassa seurassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s