Swarzedz & Swiebodzin

Puolan itsenäisyyspäivän halusin ehdottomasti viettää vanhempien tuttavieni kanssa enkä missään opiskelijapiireissä. Siispä suunnistin Swarzedziin vanhojen ystäväperheiden (Stolpet, Dymalskit) luo. Söimme hyvät illalliset ja kerroimme kuulumisia kuluneelta vuodelta ja muistelmia menneiltä ajoilta. Alla Stolpet ja minä.

Lauantaiaamuna ystäväperheiden vanhat herrat olivat valmiita lähtemään kanssani Swiebodziniin katsomaan upouutta maailman suurinta Jeesus-patsasta, joka on muutaman metrin Rio de Janeiron Kristusta korkeampi. Paikka on aika satunnainen, keskellä ei-mitään, mutta tulipahan turisteiltua. Alla minä ja hra Dymalski.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s