Katowice-Tyniec

Niin ikään joulukuussa matkasin Katowiceen ystäväni Wojciech Stepienin luokse. Tutustuin häneen Suomessa, missä hän väitteli tohtoriksi musiikkialalta. Nyt pääsin näkemään hänen oman opistonsa, Katowicen musiikkiparatiisin, ja liittymään muiden muusikkojen seuraan retkelle Tyniecin benediktiiniluostariin.

Tyniecissä näin elämäni ensimmäiset aidot benediktiinimunkit ja sain todistaa apotin musiikkituntemusta ja tovereitteni innostumista yhteisistä harjoituksista. Lisäksi kävimme tietysti luostarin kirkossa ja kaupassa, josta sain ostettua hyvää luostariolutta sekä tuliaisia Suomeen, sillä joululoma oli jo lähellä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s