Opintojen loppu

Se niistä matkoista toistaiseksi, ympyrän on sulkeuduttava ja on sanottava pari sanaa myös varsinaisesta Krakovaan tuloni syystä eli puolan kielen opinnoista. Lukukausi meni oikein hyvin ja se päättyi kokeisiin, joista pääsin onneksi hyvin arvosanoin läpi. Sain siis diplomin Jagello-yliopistosta helmikuun alussa.

Professori Miodunka (yllä kuvassa kanssani) sanoi meille, että voimme nyt pitää itseämme Jagello-yliopiston todellisina alumneina. Hieno tunne, onhan kyseessä Euroopan vanhimpia (perustettu 1364) ja arvostetuimpia yliopistoja. Myös Johannes Paavali II opiskeli täällä puolan kieltä juuri yhden lukukauden verran:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s