PÄIVÄRETKI KEMIÖNSAAREEN F. G. HEDBERGIN MUISTOPÄIVÄNÄ 19.8.!

SAGALUNDIN MUSEO, KEMIÖN KIRKKO JA SÖDERLÅNGVIKIN KARTANO

Kemiön kirkko

Lähde mukaan elokuisen ekumeeniselle päiväretkelle kauniiseen Kemiönsaareen F. G. Hedbergin (1811-1893) ja Amos Andersonin (1878-1961) jalanjäljissä! Matkanjohtajana toimii teologian tohtori ja tieokirjailija Emil Anton.

Ohjelma: Lähtö Helsingistä Kiasman pysäkiltä (Mannerheiminaukio 2) to 19.8.2021 klo 9. Bussimatkalla kuullaan matkanjohtajan evankelis-katolinen alustus Hedbergistä ja Andersonista. Kemiönsaareen saavuttuamme lounastamme ja vierailemme oppaan johdolla Suomen ensimmäisessä ulkoilma- ja maaseutumuseossa Sagalundissa. Kemiön keskiaikaisessa kivikirkossa laulamme vähän Siionin kannelta ja ihmettelemme F. G. Hedbergin näköistä idän tietäjää, minkä jälkeen vierailemme “Kemiön patriarkan” haudalla kuolinpäivän kunniaksi. Päivän päätteeksi käymme Hedbergin rippilapsen Amos Andersonin kesäpaikassa, Söderlångvikin kartanossa, missä on museo ja kahvila. Takaisin Helsingissä olemme n. 19.30. Tervetuloa mukaan!

Matkan hinta 97e/hlö sisältää bussikuljetukset, matkanjärjestäjän ja matkanjohtajan palvelut, buffetlounaan Café Adèlessa, sisäänpääsyt Sagalundin ja Söderlånvikin museoihin sekä monipuolisen, elämyksellisen ohjelman. Varaukset 10.8. mennessä happyguidehelsinki@gmail.com


Covid-19-huomiot: Käytössämme on suurikokoinen bussi ja rajoitettu osallistujamäärä, joten turvavälit voidaan pitää bussissakin. Turvavälien lisäksi suositellaan maskeja ja käsidesiä. Matkalle tullaan tietysti vain terveenä. Matkanjohtaja on kahdesti rokotettu. 

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: