Open Doorsin kevätmatka Hollantiin: vainotut ja jeesuksenkieliset kristityt

Harderwijk ja Enschede 21.-23.4.2023 (3 päivää, 2 yötä)

Lähde mukaan mielenkiintoiselle kevätmatkalle Hollantiin! Vierailemme vainottuja kristittyjä auttavan Open Doors -järjestön Hollannin-päämajassa ja yövymme ”Sanan salakuljettajan” veli Andreaksen (1928–2022) kotikaupungissa Harderwijkissä. Open Doorsin vierailijakeskuksessa tutustumme järjestön historiaan ja nykyisyyteen näyte-esineiden ja järjestön työntekijöiden välityksellä. Iltapäivällä/illansuussa mahdollinen tulppaanikierros Noordoostpolderissa lisämaksusta. Lauantaina vierailemme Euroopan ensimmäisessä arameankielisten kristittyjen hiippakunnassa ja luostarissa. Tapaamme syyrialais-ortodoksisen piispan, opimme lisää Lähi-idän kristittyjen läpikäymistä vainoista ja osallistumme arameankieliseen rukouspalvelukseen. Yövymme läheisessä Enschedessä, joka on Overijsselin maakunnan suurin kaupunki. Sunnuntaiaamuna mahdollisuus messuun tai jumalanpalvelukseen ja vapaa-aikaan kaupungilla ennen paluuta lentokentälle.

Hinta 680€/hlö sisältää Finnairin lennot, yöpymiset hyvissä hotelleissa (lähtökohtaisesti kahden hengen huoneissa Monopole Harderwijk ja Intercity Enschede) sekä matkanjohtajan ja matkanjärjestäjän palvelut. Hinta edellyttää 15 lähtijää, ryhmäkoko 15–20 henkeä. Sitova ilmoittautuminen 30.1.2023 mennessä, minkä jälkeen maksetaan ennakkomaksu 100e. Hintaan eivät sisälly matkavakuutus, ruokailut eivätkä paikalliskuljetukset (juna, bussi tai taksi). Ilmoittautumiset netissä bit.ly/hollanti2023 tai mailitse Open Doorsin matkakoordinaattori Tiia Lemmetyinen tiial@od.org. Vastuullinen matkanjärjestäjä Matkahaukka Karjaa karis@matkahaukka.com, puh. 0192782800. Matkanjohtaja Emil Anton sähköposti fineca[at]hotmail.com puh. 0456313899.

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: