Taikuri & jonglööri

Olen tehnyt taikuriesityksiä vuodesta 1998 alkaen syntymäpäiväjuhlissa, häissä, yritysjuhlissa, pikkujouluissa, päiväkodeissa, seurakunnissa, kouluissa, kerhoissa ja mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa. Olen ollut mukana Suomen taikurit ry:n toiminnassa, saanut oppia maamme johtavilta ammattilaisilta ja osallistunut taikurikongresseihin sekä Suomessa (Kouvolan taikapäivät) että ulkomailla (maailmankongressi FISM Lissabonissa 2000). Olen myös esiintynyt ulkomailla kuten Helsinki-päivillä Oslossa, UNIV-kongressissa Roomassa ja useammassakin yhteydessä Puolassa. Vuonna 2014 sijoituin kolmanneksi Ravintolataikuuden SM-kisoissa.

Höystän esitykseni huumorilla ja yhdistän niihin usein myös sirkuskoulussa ja -leireillä opittua jongleerausta. Kansainvälisissä tai muuten sopivissa tilanteissa olen yhdistänyt esityksiini myös vieraita kieliä, seurakuntakontekstissa taas kansantajuista teologiaa. Esitykseni kestävät yleensä 10-30 minuuttia, ja ne voivat olla joko lavalla tai pöydissä, joko stand-up tai close-up. Jos haluat pyytää minua keikalle, ota yhteyttä!

SAM_1034

”Jokainen sydän suli ja nauru hyrskyi, kun juhlahuoneen täytti hetkeksi Taikuri Emil Anton katoavine ja lisääntyvine palloineen ja katkeilevine taikasauvoineen ja nyöreineen.”

Lispe Pinomaa, Stenroth-sukukokous

”Taikuri Anton on terävä-älyinen, humoristi, verbaalisesti lahjakas ja nopeampi kuin silmäsi.”

Tino Singh
pj, Kansainvälinen Suomemme ry

”Emil esiintyi seurakuntamme täyskymppisynttäreillä syksyllä 2011. Esitystä seurasivat innokkaina juhlaväen lisäksi isoset ja ohjaajat. Esitys oli mielenkiintoinen, hauska, viihdyttävä ja opettavainen. Suosittelen Emilin taikuriesitystä lämpimästi vastaaviin tilaisuuksiin.”

Hannu Järvensivu
Nuorisotyön ohjaaja, Ikaalisten seurakunta

”Loit hienon ja hauskan tunnelman 50-vuotisjuhlissani. Kaikki vieraat, sekä lapset että aikuset, olivat todella mielissään näkemästään ja kokemastaan”.

Timo Pohjalainen, KTM,  Espoo

magic1

”Päiväkodillamme on ollut ilo nauttia taikuriesityksistä Emil Antonin toteuttamina useissa juhlissamme. Joka kerta hän on luonut taidokkaan, vauhdikkaan ja erilaisen esityksen. [–] Me aikuiset olemme olleet taikuudesta aivan yhtä hämmästyneitä kuin lapsetkin ja erittäin hyvin viihdytettyjä myös. Voin lämpimästi suositella häntä juhlienne vetonaulaksi!” Iivi Kurki, johtaja, Honey Monsters        

magic2

      

”Emil Antonin taikuriesitys oli mukaansatempaava ja viihdyttävä. Esityksestä teki erityisen se, että Emil käytti esityksessään 17 eri kieltä. Kohderyhmänä ollut kieltenopettajayleisö seurasi innokkaasti esitystä, joka oli ylistys monipuoliselle kielitaidolle ja sorminäppäryydelle. Voimme lämpimästi suositella Emil Antonia vastaaviin tilaisuuksiin.”

Sari Saarinen, SUKOL ry:n toiminnanjohtaja

”Halusimme tarjota sidosryhmätilaisuuden kutsuvieraille yllättävän ja ilahduttavan ohjelmanumeron, joka muistetaan pitkään. Emil Antonin hauska ja mukaansatempaava esitys oli juuri sitä, mitä toivoimme, ja saimme vierailta paljon hyvää palautetta. Taitavan taikurin esityksestä riittää puhuttavaa pitkäksi aikaa.”

Tuomas Kilpi, toimitusjohtaja, Finn Lectura

magic1internet

Olen vuosien varrella nähnyt useampia Emil Antonin taikuriesityksiä ja aina ihastunut näkemästäni. Emil Antonilla onkin taikurin ammattitaidon lisäksi hieno kyky ottaa huomioon kuulijakunnan erityistilanteet. Meidän tapauksessamme hänen teologinen sivityksensä ja nokkela huumorinsa loivat illan esityksestä mieliinpainuneen.

Raine Haikarainen, teol.tri, Helsinki

%d bloggaajaa tykkää tästä: