Osallistujien kokemuksia / palautetta

Runeberg & Agricola (Porvoo & Pernaja) 5.-6.2.2022

19 henkeä, kokonaisarvosana (keskiarvo) 9.72!

Pernajan Agricola-museossa

Paljon uutta ja mielenkiintoista tietoa. Matkanjohtajan heittäytyminen oli positiivinen yllätys.

”Ajatteisin, että jokainen suomalainen voisi osallistua tämäntyyppiselle matkalle. Matkan sisältö oli moni-ulotteista ja kaiken kruunasi hemmottelu Haikon kartanossa.”

Pidin matkojen tarinoista! Siirtymiset olivat ihania! Ei ollut kiire. Ehti tehdä ja nähdä.

”Opin todella paljon ja innostus ja kiinnostus yltyi. Oli ihmeellinen historiallinen ja hengellinen viikonloppu.”

Mikkelinpäivän matka Mikkeliin 3.10.2021:

Pappilaravintola Kenkävero

21 henkeä, kokonaisarvosana (keskiarvo) 9.57!

Yleistunnelma osallistujien kesken todella lämmin. Pian uudelleen, KIITOS

Erinomaista tietoa arkkienkeli Mikaelista ja Mikkelistä. Olisin voinut kuunnella vaikka kuinka kauan. — Priimaa laatua. Vain noin yhden Kokkola-menopaluujunalipun hinnalla. Kaiken kaikkiaan loistava pakettimatka ja hienoa kun nelihenkinen perhe pääsee reissuun, jossa kaikki on suunniteltu hyvin etukäteen ja toteutus ihan loistava.

Matkaopas 10/10. Tosi sympaattinen ja kertoo hyvin. Bussikuljettaja rento ja hyvin luotettava ja avulias. Kaiken kaikkiaan mahtava reissu.

Olen enemmän kuin tyytyväinen kaikkeen

Päiväretki Kemiönsaareen F. G. Hedbergin muistopäivänä 19.8.2021:

24 henkeä, kokonaisarvosana (keskiarvo) 9.5.!

Kemiön kirkko ja F. G. Hedbergin hauta.

Lämmin kiitos mielenkiintoisesta ja kaikella tavalla laadukkaasta päiväretkestä Kemiöön. Oli vaikuttavaa päästä ensimmäistä kertaa F. G. Hedbergin haudalle ja Kemiön kirkkoon. Myös aiemmin vieraan Amos Andersonin elämään tutustuminen oli kiinnostavaa. Upeaa, että kristittyjen yhteys voi toteutua tällaisilla retkillä. Kiitos!

– Juhana Tarvainen, Sleyn kotimaantyön johtaja

Matkan järjestelyt oli hoidettu erinomaisesti ja jokainen retkeläinen lämpimästi huomioon ottaen. Parasta antia olivat hengelliset sisällöt, teologia, joka nivoutui ja syventyi juuri tähän retkikohteeseen osuen sekä virret, joita saatiin veisata ja kuunnellakin yhdessä. Lämminhenkinen tunnelma.

Asiantuntevan ja asiaan perehtyneen matkanjohtajan sekä hyvien oppaiden avulla tututkin paikat näkee uudessa valossa! Voin suositella Emil Antonin päiväretkiä kaikenlaisille matkailijoille!

Lukas Brenner, Sleyn Etelä-Savon ja Kymen piirivastaava

Ihana että retkiin yhdistyy hengellisyys, usko. Emil Anton on matkojen sydän ja kärki. Hänen tietämystään, kertojantaitojaan ja miellyttävää persoonaansa ilman retket eivät olisi näin mahtavia.

Kiitos elämyksellisestä matkasta! On upeaa työtä tällä tavalla ekumeenisessa hengessä tuoda esiin Suomen eri paikkakuntien historiaa ja kytkeä sitä suurempiinkin kokonaisuuksiin.

Huolella suunniteltu ja toteutettu matka, tematiikaltaan koherentti sisältö, jossa sekä kertautui vanhaa että avautui uusia näkökulmia.

Taustan kuvaus todella mielenkiintoinen ja erilaiset matkalaiset huomioiva. Lämmin kiitos hyvin toteutetusta ja virkistävästä retkipäivästä!

Suomen Santiago -bussipyhiinvaellus Renkoon 25.7.

Ryhmä Härkätien kynttilällä 25.7.2021

21 henkeä, kokonaisarvosana (keskiarvo) 9.81!

En itse kuulu mihinkään uskonnolliseen ryhmään / seurakuntaan. On mielenkiintoista välillä rikkoa oma ympyränsä ja kohdata ihmisiä oman ”kuplan” ulkopuolelta. Kiitos

Hauska reissu! Kiitos! Opin paljon uutta, toki näin kolmekymppisen silmin vähän ”random”, mutta hauska päivä oli silti!

Hyvin valmisteltu ja mietitty matka ja mukavalla otteella johdettu. Hyvä, monipuolinen kohdevalikoima.

Asiantuntemus on kaunista.

Ykköslaatua AINA! Opin Emilin jutuista 10 x enemmän kuin koko kouluaikoina yhteensä

Hämeen helmet -päiväretki Tammelaan ja Lopelle 24.6.2021:

Ryhmä Lounais-Hämeen pirtillä 24.6.2021

12 henkeä, kokonaisarvosana (keskiarvo): 9.65!

Kiva kesäpäivä ja leppoisa tunnelma. Oli erityisen hauska nähdä kohteita, joita ei ehkä muutoin huomioisi. Kiitos!

Kohteiden valinta ja määrä yhden päivän retkelle juuri sopiva. Hämeen maakuntatuntemus lisääntyi huomattavasti.

Hyvä aikataulutus, ei ollut kiirettä missään. Rento tunnelma.

Kaiken kaikkiaan kiitettävästi järjestetty matka. Asiantuntija oppaana, mikä oli parasta. Hyvä porukka.

Hyvä retkiohjelma: kaunista luontoa, rauhaa ja lepoa. Miellyttävän leppoisa matkatunnelma. Ystävällinen ja huomaavainen matkanjohtaja. Aikataulu piti hyvin. Matkanjohtaja kertoi mielenkiintoisia asioita sopivassa määrin. Nim. tyytyväinen matkalainen.

Rooma (2018) & Krakova (2019):

Wawel, Krakova, 2019

Persoonalliset, hyvät majoitukset. Tutustumiskohteet monipuoliset, kiinnostavat. Sopivasti vapaa-aikaa. Osaava, asioihin perehtynyt, valoisa opas, joka on nähnyt paljon vaivaa matkojen eteen. Matkojen hinta-laatusuhde kohdallaan.

Matkailija oppii enemmän kuin muilla matkoilla olisi mahdollista! Emil ei lunttaa papereista, vaan kertoo sydämensä kokemuksista. Aito ekumeenikko teossa ja totuudessa! Ps. Kyky arvostaen kohdata mitä erilaisimpia matkalaisia: nuoria aikuisia, vanhoja aikuisia, ”koko ajan höpöttäviä”, tosi konservatiivisia, tosi liberaaleja, tosi ujoja yms. Auschwitz-Birkenau -käynnin ”valmistelu” bussissa 10+ (mukana oli herkkiä ihmisiä).

%d bloggaajaa tykkää tästä: